DIN PARTNER I BYGGINGEN AV DET GRØNNE HJEMMET!
inside_banner
Din partner i å bygge det grønne hjemlandet!

Offisiell erklæring

Dato: 21. mars 2024

I dag fant vi ut at det er ulovlige operatører på markedet som forfalsker våre "Jinji Building Materials"-poser for å utføre ulovlige forretningsaktiviteter, ovennevnte oppførsel har alvorlig skadet interessene til kundene våre og våre legitime rettigheter og interesser og merkevarebilde, virkningen er veldig dårlig.

For å ivareta våre legitime rettigheter og interesser og merkevareimage, erklærer vi høytidelig som følger:

1. Uredelig bruk av merkevaren "Jinji Building Materials", krenker våre legitime rettigheter og omdømmet til det relevante personellet eller institusjonene, skal umiddelbart stoppe forfalsket salg. Ellers vil vi ta rettslige skritt og be krenkeren om å bære det tilsvarende juridiske ansvaret.

2. Vårt firma har ikke spart på noen anstrengelser for å opprettholde vårt eget merkevarebilde og forbrukerinteresser, for å opprettholde rettferdig konkurranse og stabil utvikling av markedet, for forfalskede og useriøse produkter har alltid opprettholdt en resolutt holdning. Vi vil ikke være ansvarlige for tap av interesse eller andre relaterte krenkelser forårsaket av kjøp av forfalskede produkter i vårt navn.

Takk for tilliten og støtten til JINJI CHEMICAL!
Erklærer herved.

Gylden leverandør for høykvalitets HPMC, MHEC, RDP, PVA, HPS.

SHIJIAZHUANG JINJI CELLULOSE TECH CO., LTD
www.jinjichemical.com                                                

Offisiell erklæring 1
Offisiell erklæring 2

Innleggstid: 21. mars 2024